AltTitle

Γιατί να επιλέξετε την Κάπα Πι Α.Ε.?

Η πάνω από 38 χρόνια παρουσία μας στο χώρο είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται και ότι οι υπηρεσίες είναι ποιότητας τέτοιας που μας έχουν καθιερώσει σε έναν από τους Ηγέτες του χώρου.

Τι ιδιαίτερο είναι όμως αυτό που κάνουμε και μας ξεχωρίζει τόσο πολύ από τον ανταγωνισμό;

Οικονομική Διαφάνεια

Η έννοια της οικονομικής διαφάνειας, αλλά και της διαφάνειας γενικότερα, αποτελούν μία από τις κρισιμότερες αξίες που μας έχουν αναδείξει μέχρι σήμερα. Αυτό που κάνουμε είναι να εκτελούμε το 100% όλων των συναλλαγών μας τραπεζικά, διατηρώντας ψηφιακό αρχείο για όλα τα παραστατικά και τα εξοφλητικά αυτών μέσω τραπέζης για όλες τις πολυκατοικίες που διαχειριζόμαστε. Με τον τρόπο αυτόν δεν μπορεί να «κρυφτεί» καμία συναλλαγή, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί κανένα έξοδο ή έσοδο, οπότε ανά πάσα στιγμή μπορούμε να αποδεικνύουμε ακριβώς την οικονομική κατάσταση των πολυκατοικιών αλλά και κάθε συναλλαγή που έχουμε εκτελέσει σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Διαχωρισμός Χρημάτων

Για εμάς ο διαχωρισμός των χρημάτων της εταιρίας και των χρημάτων των πολυκατοικιών (πελατών μας) είναι ένα απόλυτα ηθικό ζήτημα. Έχουμε εφαρμόσει ακριβώς το πρόγραμμα διαχωρισμών κεφαλαίων μεταξύ εταιρίας και πελατών το οποίο εφαρμόζουν οι χρηματιστηριακές εταιρίες που εποπτεύονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA), μέθοδος γνωστή ως client segregated account. Πρόκειται για ένα αυστηρό σύστημα συναλλαγών μέσω μόνο τραπεζικών λογαριασμών (ποτέ μετρητών) όπου τα χρήματα των πελατών μας (πολυκατοικιών υπό διαχείριση) βρίσκονται σε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς από αυτά της εταιρίας και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκτελεστεί έξοδο για λογαριασμό της εταιρίας από τραπεζικό λογαριασμό πολυκατοικιών. Ταυτόχρονα ο ταμειακός λογαριασμός της κάθε πολυκατοικίας παρακολουθείται μηνιαία και αποστέλλεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος τον ζητήσει άμεσα.

Εκθέσεις

Ως Ανώνυμη Εταιρία τηρούμε λογιστικά βιβλία τρίτης κατηγορίας και ως εκ τούτου κάθε πολυκατοικία που διαχειριζόμαστε αποτελεί για εμάς έναν ξεχωριστό «ισολογισμό». Ενημερώνουμε και αποστέλλουμε στους διαχειριστές των πολυκατοικιών αναλυτικές εκθέσεις με όλες τις οφειλές κοινοχρήστων, υποχρεώσεις πολυκατοικίας, πληρωμών και εισπράξεων για κάθε χρονικό διάστημα μας ζητηθεί. Δεν αρνούμαστε ποτέ την διάφανη και άρτια ενημέρωση.

Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις και Λογισμικό

Η εταιρία μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε ιδιόκτητα γραφεία, ενώ παράλληλα έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια σε ιδιόκτητες υποδομές. Επίσης έχουμε αναπτύξει ένα δικό μας υπερσύγχρονο λογισμικό το οποίο εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε δυνατότητα μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία. Μέσω των servers που χρησιμοποιούμε μπορούμε ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσουμε και απομακρυσμένα μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο να μην μπορούμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας σε περίπτωση που δεχτούμε κάποια ζημιά στις εγκαταστάσεις μας.

Ομάδα

Η Ομάδα μας είναι η αιτία πίσω από κάθε μας επιτυχία. Είμαστε μία ομάδα η οποία συνδυάζει την τεχνική κατάρτιση, το ταλέντο και την όρεξη για δημιουργία από νέα άτομα, έχοντας παράλληλα στο δυναμικό μας και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία.

Το δίκτυο των συνεργατών μας είναι ίσως από τα αρτιότερα και αποτελεσματικότερα που θα μπορούσαν να υπάρξουν στον χώρο. Γνωρίστε μας και κερδίστε από τις υπηρεσίες μας!

Χρηματοοικονομική Υγεία

Επιπλέον παράγοντας εμπιστοσύνης και διαφάνειας αποτελεί η οικονομική υγεία της επιχείρησής μας. Είναι πολύ βασικό, μία εταιρία που διαχειρίζεται τα οικονομικά για λογαριασμό πελατών της να είναι η ίδια οικονομικά υγιής, κερδοφόρα και να μην υπάρχει κανένα σημάδι φόβου ότι η εταιρία να είναι πιθανό να μην ανταπεξέλθει στο μέλλον.

Τηρώντας κάθε νόμιμη διαδικασία, δημοσιεύουμε όλες τις αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων, των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και τους ισολογισμούς μας στο ΓΕΜΗ και το οποίο μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link.

https://www.businessregistry.gr/publicity/show/920801000